Някой да знае дали генератор от Т.S. става за 145 JTD ? По-конкретно днес ми казаха,че генератора ми бил за смяна понеже ремъците мн свирят и ми казаха че е от това ??? някой да знае нещо по въпроса ???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Генератор за Алфа Ромео 145
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениещо искаш да сменяш здрав генератор ако ремъка ти е скапан. или просто имаш излишни 400-500лв.АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pressi_145 Покажи съобщениеami az sam jena i mn ne razbiram,mo mi kazaha,4e nqkakvi u6i li kakvo tam bili se s4upili za tva sviri i nqmalo drug na4in osven da se smeni generatora s drug vtora raka,4e bil po evtin i taka ....az si mislq da otida i v drug serviz da 4uq o6te edno mnenieНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
И да не забравяме, че в този форум _трябва_ да се пише на кирилица.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Аз пак с моя генератор,днес ми го свалиха защото свиреше ужасно и се оказа,че някакво си там ухо ли е какво е където се държи ремака е отчупено и сега колата е в застой,защото няма генератор
Възможно ли е да се завари отчупената част с аргон и би ли било успешно и сигурно или !!!????
... какви сме жените,все въпроси задаваме))
АЛФА РОМЕО 145 1.9 JTD
Comment
-
Нека спецовете по заварки да се изкажат, но лично за мен по-добрият вариант в случая е един генератор втора употреба (така както пишеш разбирам че е счупено ухото за захващане)166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Генератор,изправен и изпитан- две бири като се срещнем.Дай ми едрес да ти го изпратя!
сега.като чета останалото,прати ми остатъците,да ги ремонтирам и да зарадваме и други маниаци
Да живее разменностоковата търговияLast edited by mordohy; d.m.y г., 03:55.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kgs159 Покажи съобщениеГенератор AR 145- 1,9jtd рециклиран,6 месеца гаранциа-250лв.Напиши ЛС.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от pressi_145 Покажи съобщениеблагодаря за съдействието. днес ще ходя както ви казах при заварчика и следобяд ще пиша какво е станало.ако не се получи ти го пращам в понеделникНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment